Image

Newsec värvar stjärnkonsult

Karriär Jan Rosengren tillträder i mars en ny befattning inom Newsec som investeringsrådgivare. Rosengren var med och startade i mitten av 80-talet upp Värderingsmännen som är ursprunget till dagens svenska DTZ, och han har varit bolaget trogen sedan dess, senast som Head of Consulting & Research.
Publicerad den 31 Januari 2011
Jan Rosengren. Bild: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Jan Rosengren. Bild: Niclas Liedberg.

- Det är mycket glädjande att vi anställt Jan Rosengren, som är en av fastighetsmarknadens mest erfarna och välrenommerade personer. Jan kommer att stärka vårt erbjudande inom strategisk rådgivning ytterligare, säger Newsecs analyschef Marie Bucht.

Utöver Rosengren har Newsec har den senaste tiden rekryterat ytterligare ett flertal personer:

# Charlotte Danielsson (tidigare Stena Fastigheter).
# Johnny Mattebo (CB Ricahrd Ellis).
# Patrik Idvall (Swedbank).
# Anders Wibréus (Deloitte).

- Newsec är i dag ett av norra Europas ledande fastighetskonsultbolag. Vår vision är att med god lönsamhet inom en femårsperiod omsätta 1 miljard kronor. Jan har en unik kunskap om och erfarenhet av fastighetsmarknaden som mycket väl passar in, och kommer att stärka, vårt koncept \"The Full Service Property House”, säger Patrik Enblad, vd för Newsec.

Karin Witalis tar vid efter Jan Rosengren som research-chef på DTZ.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige