Image

Newsec värvar stjärnkonsult

Karriär Jan Rosengren tillträder i mars en ny befattning inom Newsec som investeringsrådgivare. Rosengren var med och startade i mitten av 80-talet upp Värderingsmännen som är ursprunget till dagens svenska DTZ, och han har varit bolaget trogen sedan dess, senast som Head of Consulting & Research.
Publicerad den 31 Januari 2011
Jan Rosengren. Bild: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Jan Rosengren. Bild: Niclas Liedberg.

- Det är mycket glädjande att vi anställt Jan Rosengren, som är en av fastighetsmarknadens mest erfarna och välrenommerade personer. Jan kommer att stärka vårt erbjudande inom strategisk rådgivning ytterligare, säger Newsecs analyschef Marie Bucht.

Utöver Rosengren har Newsec har den senaste tiden rekryterat ytterligare ett flertal personer:

# Charlotte Danielsson (tidigare Stena Fastigheter).
# Johnny Mattebo (CB Ricahrd Ellis).
# Patrik Idvall (Swedbank).
# Anders Wibréus (Deloitte).

- Newsec är i dag ett av norra Europas ledande fastighetskonsultbolag. Vår vision är att med god lönsamhet inom en femårsperiod omsätta 1 miljard kronor. Jan har en unik kunskap om och erfarenhet av fastighetsmarknaden som mycket väl passar in, och kommer att stärka, vårt koncept \"The Full Service Property House”, säger Patrik Enblad, vd för Newsec.

Karin Witalis tar vid efter Jan Rosengren som research-chef på DTZ.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige