Image

Willhem tog första spadtaget för nya hyresrätter i Jönköping

Bygg/Arkitektur Willhem har tagit första spadtaget i produktionen av 66 nya lägenheter på Dalvik i Jönköping.
Publicerad den 26 Oktober 2016
Mattias Carlsson, Mikael Granath och Carin Berggren. Bild: Willhem
Mattias Carlsson, Mikael Granath och Carin Berggren.

Strax väster om centrum, i stadsdelen Dalvik, bygger Willhem tillsammans med entreprenören Blue Wall Construction ett nytt flerbostadshus med 66 lägenheter. Tisdagen den 25 oktober togs det symboliska första spadtaget för projektet. Inflyttningen beräknas ske under vintern 2018.

– Det finns ett stort behov av nya bostäder i Jönköping så vi tycker att det är väldigt roligt och positivt att Willhem genomför en sådan här satsning, säger kommunalråd Carin Berggren (m).

– Att sätta spaden i marken för projektet Räven är en milstolpe eftersom det är vårt första nyproduktionsprojekt i egen regi. Vi ser fram emot att få tillföra fler bostäder i kommunen och dessutom driva projektet tillsammans med en bra lokal partner som Blue Wall Construction, säger Willhems nyproduktionschef Rikard Norström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige