Image

Willhem tog första spadtaget för nya hyresrätter i Jönköping

Bygg/Arkitektur Willhem har tagit första spadtaget i produktionen av 66 nya lägenheter på Dalvik i Jönköping.
Publicerad den 26 Oktober 2016
Mattias Carlsson, Mikael Granath och Carin Berggren. Bild: Willhem
Mattias Carlsson, Mikael Granath och Carin Berggren.

Strax väster om centrum, i stadsdelen Dalvik, bygger Willhem tillsammans med entreprenören Blue Wall Construction ett nytt flerbostadshus med 66 lägenheter. Tisdagen den 25 oktober togs det symboliska första spadtaget för projektet. Inflyttningen beräknas ske under vintern 2018.

– Det finns ett stort behov av nya bostäder i Jönköping så vi tycker att det är väldigt roligt och positivt att Willhem genomför en sådan här satsning, säger kommunalråd Carin Berggren (m).

– Att sätta spaden i marken för projektet Räven är en milstolpe eftersom det är vårt första nyproduktionsprojekt i egen regi. Vi ser fram emot att få tillföra fler bostäder i kommunen och dessutom driva projektet tillsammans med en bra lokal partner som Blue Wall Construction, säger Willhems nyproduktionschef Rikard Norström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige