Image

Willhem rekryterar från Stena

Karriär Peter Malmén, närmast transaktionschef på Stena Fastigheter, har rekryterats till rollen som ny finansdirektör på Willhem.
Publicerad den 14 April 2015
Peter Malmén. Bild: Willhem
Peter Malmén.

Malmén får ansvar för finansiering och utveckling av bolagets finans- och transaktionsfunktion.

Peter Malmén är 43 år och kommer närmast från en roll som transaktionschef hos Stena Fastigheter AB, där han även ingått i bolagets finansråd.

Han är civilingenjör och civilekonom från Chalmers Tekniska Högskola respektive Göteborgs Universitet och har även mångårig erfarenhet från kvalificerade befattningar inom ekonomi, finans, transaktion och fastighetsutveckling från bland annat Newsec och Sweco.

- Jag är väldigt glad över att vi lyckats rekrytera Peter Malmén som har dokumenterad erfarenhet av både finansiering och fastighetstransaktioner från ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag, säger vd Mikael Granath.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige