Image
Niki-Radjenovic
Niki-Radjenovic

Willhem rekryterar fastighetschef i Helsingborg

Karriär Niki Radjenovic har rekryterats som fastighetschef till Willhem i Helsingborg.
Publicerad den 7 Juni 2022

Niki Radjenovic har 16 års erfarenhet av fastighetsbranschen i olika roller. Hon kommer närmast från rollen som bostadschef på det kommunala fastighetsbolaget Helsingborgshem.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Willhem. Att fortsätta sätta Willhem på kartan, både som en attraktiv fastighetsägare och som arbetsgivare. Det ska bli roligt att utveckla fastigheterna och stadsdelarna tillsammans med alla nya kollegor och vara med och ta ett socialt och lokalt ansvar, säger Niki Radjenovic.

Hon tillträder tjänsten den 22 augusti.

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige