Image
Olympiaden 8.
Olympiaden 8. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs hyr ut i södra Helsingborg

Uthyrning Vid årsskiftet lämnade Plantagen fastigheten Olympiaden 8 i södra Helsingborg. Wihlborgs har nu hyrt ut lokalerna till två hyresgäster som flyttar in direkt. Fastigheten, omfattande 5 300 kvadratmeter, är därmed fortsatt fullt uthyrd.
Publicerad den 10 Januari 2019

Blomsterboda Försäljnings AB är ny hyresgäst hos Wihlborgs och har tecknat ett femårigt hyresavtal om 3 400 kvadratmeter, primärt lagerytor, med inflyttning 1 januari. Blomsterboda är Sveriges ledande leverantör av fullservice av blomsteravdelningar till dagligvaruhandeln, landets största bukettbinderi och en av landets största odlare av tulpaner.

– Helsingborg har verkligen etablerat sig som en hubb för logistik och e-handel och vi ser en fortsatt stor efterfrågan på lager- och logistiklokaler här. Det är roligt att vi med kort framförhållning kunnat hjälpa Blomsterboda med lokaler i ett attraktivt kommunikationsläge och timingen är förstås helt rätt när vi hittar en lösning som gör att fastigheten inte står tom en enda dag, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Utöver avtalet med Blomsterboda har Wihlborgs också hyrt ut 1 900 kvadratmeter i fastigheten till transportföretaget Brinkman Trans-Holland AB med inflyttning 1 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige