Image

Wästbygg rekryterar ny arbetschef

Bolag Wästbygg har anställt Henrik Hopp som arbetschef i region syd.
Publicerad den 22 Juni 2016
Henrik Hopp. Bild: Wästbygg
Henrik Hopp.

Henrik Hopp kommer närmast från en tjänst som projektchef på Vellingebostäder, men har även arbetat både på Klövern och på Peab. Han tillträder sin nya tjänst den 19 september.

– Henriks bakgrund inom både byggproduktion och projektledning gör honom mycket väl lämpad för den nyckelroll han nu får i vår organisation. Tillsammans med regionchefen och den nyligen rekryterade affärschefen i Malmö ska han fokusera på vår fortsatta satsning inom såväl bostad som kommersiellt i region syd, säger Ulf Christofferson, vd för Wästbygg.

– När jag fick reda på hur Wästbyggs framtidsplaner för region syd ser ut tyckte jag att det lät intressant och kände direkt att jag ville vara med på den resan. Det blir en utmaning, men jag känner mig väl motiverad och ser fram emot att kliva in i Wästbyggs organisation till hösten, säger Henrik Hopp.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige