Image

Återvänder till Wästbygg

Karriär Mattias Klintbäck har tidigare arbetat på Wästbygg i åtta år, varav de sista fyra åren som affärsområdeschef Bostad. Nu återvänder han efter ett år som nyproduktionschef på Stena Fastigheter till en helt ny tjänst som regionchef Väst med placering på Wästbyggs kontor i Göteborg.
Publicerad den 7 Juni 2016
Mattias Klintbäck. Bild: Wästbygg
Mattias Klintbäck.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och att Mattias vill börja hos oss igen. Wästbygg AB har nu fyra starka regionorganisationer – Stockholm, Mitt, Väst och Syd. På dessa marknader ser vi goda möjligheter att växa ytterligare framöver och vi rekryterar nu även ett flertal nya medarbetare inom produktion och projektstyrning, säger Jörgen Andersson, koncernchef på Wästbygg Gruppen.

– Trots ett intressant och givande arbete på Stena väljer jag nu att gå tillbaka till Wästbygg. Den primära anledningen till att jag slutade för ett år sedan var det stora antalet resdagar jag då hade. Med den nya regionindelningen minskar resandet väsentligt. På Wästbygg finns även en stark anda av gemenskap och samarbete som jag nu åter får bli en del av. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag, och att få verka på den expansiva byggmarknaden i och kring Göteborg, säger Mattias Klintbäck.

Han tillträder efter sommaren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige