Image

Wallenstam byggstartar 133 lägenheter i Mölndal

Bygg/Arkitektur Nu påbörjar Wallenstam byggnationen av 133 bostadsrätter fördelat på fyra hus i Stallbacken, Mölndal. Det är den fjärde byggnationen som Wallenstam startar i området. Totalt sett ska 580 lägenheter byggas, varav 491 har påbörjats.
Publicerad den 14 Oktober 2016
Wallenstam byggstartar i Mölndal. Bild: Wallenstam
Wallenstam byggstartar i Mölndal.

– Stallbacken är ett mycket populärt område med hög attraktionskraft vilket gör att vi nu väljer starta produktionen av även bostadsrätter här. Vi är redan igång med 358 hyresrätter och har under september månad haft nöjet att välkomna våra första hyresgäster som har flyttat in i området, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.

Lägenheterna i Punkt 4 kommer att vara från ett rum och kök till tre rum och kök med balkong. Sammantaget är det fem etapper som Wallenstam ska bygga i området, varav fyra nu har påbörjats. Totalt sett bygger sex byggherrar nästan 1 000 lägenheter tillsammans i Stallbacken. Av dem står Wallenstam för cirka 580 lägenheter varav de flesta är hyresrätter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige