Image

Veidekke Bostad rekryterar inom affärsutveckling

Karriär Veidekke Bostad har rekryterat två personer inom affärsutveckling, en i Stockholm/Mälardalen och en i Västsverige.
Publicerad den 16 Juni 2011

Gunnar Hansson kommer att komplettera Veidekke Bostads affärsutvecklingsteam i Stockholm med erfarenhet inom kommersiell fastighetsutveckling. Närmast kommer Gunnar Hansson från Nordier.

- Vi ser en ökad efterfrågan av våra bostäder på den största bostadsmarknaden i Skandinavien. För att bättre kunna tillgodose framtida behov av attraktiva bostadsprojekt i Stockholm/Mälardalen har vi nu förstärkt samt breddat vårt erfarna affärsutvecklingsteam, säger Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad AB.

I Göteborg tillsätts Lars Redig, tidigare affärsutvecklare på JM AB.

- Vår kompetens att ta fram klimatsmarta och attraktiva bostadsprojekt efterfrågas i allt större utsträckning i Västra Sverige. Därför är det extra roligt att vi lyckas rekrytera Lars Redig som bland annat haft en framträdande roll i stora projekt som Norra Älvstranden, Kvibergsstaden och omdaningen av SKF-området i Gamlestaden i Göteborg, säger Per-Martin Eriksson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY