Image

Vectura skapar exklusivt kontorskoncept

Bygg/Arkitektur På Blasieholmen, i direkt anslutning till Grand Hôtel, skapar Vectura vad man beskriver som ett av Sveriges mest exklusiva kontorskoncept – Royal Office.
Publicerad den 23 Mars 2017

Royal Office består av de tre översta våningarna i bygganden Grand Royal, en byggnad som uppfördes 1909 av chefsarkitekten Ernst Stenhammar och är klassad som en av Stockholms mest kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Totalt byggs här drygt 2 500 kvadratmeter helt nya kontorslokaler med separat entré från Blasieholmsgatan. Bakom projektet står Vectura som ägs av Patricia Industries - en del av Investor AB.

– För oss på Vectura är bevarandet av de historiska värdena oerhört viktiga, samtidigt har vi ett ansvar att våga tänka nytt för att kunna erbjuda en relevant produkt som möter dagens behov. Royal Office förenar verkligen dessa ambitioner och kommer att bli en unik och exklusiv kontorsmiljö som både attraherar medarbetare och har de fysiska förutsättningarna att verkligen bidra till att utveckla hyresgästens affärer, säger Susanne Ekblom, vd för Vectura.

Royal Office ska stå klart för tillträde under 2018.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige