Image
Cecilia Vestin vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2015. På torsdag går hon på årets Fastighetskvinnan på Grand Hotel - på sin första dag på Vectura, som äger Grand Hotel...
Cecilia Vestin vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2015. På torsdag går hon på årets Fastighetskvinnan på Grand Hotel - på sin första dag på Vectura, som äger Grand Hotel... Bild: Nicklas Tollesson

Cecilia Vestin till Vectura

Karriär Cecilia Vestin, som förra året vann Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna, byter jobb och ska nu bygga upp förvaltningsorganisationen på Investors fastighetsbolag Vectura.
Publicerad den 29 Augusti 2016

Cecilia Vestin har arbetat inom Newsec sedan 2013 och var senast kundansvarig och ansvarade för bland andra Niam, Trophi, Scius och Triuva.

Investors fastighetsbolag Vectura äger fastigheter till ett värde av cirka tre miljarder kronor. Bland annat äger bolaget Grand Hotel, där Fastighetssveriges seminarium Fastighetskvinnan hålls den 1 september – på dagen ett år efter att Cecilia Vestin vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna och samma dag som hon tillträder sin nya tjänst som fastighetschef på Vectura.

- Ja, det är ett intressant sammanträffande, skrattar Cecilia Vestin, som även är anmäld till årets upplaga av Fastighetskvinnan.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att bygga upp Vecturas förvaltningsorganisation, det är kul att vara med och bygga upp något från ett tidigt skede.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige