Image

Vasakronans nya chef för koncerncontrolling utsedd

Bolag Vasakronan har anställt Stina Carlson som chef för koncerncontrolling.
Publicerad den 20 December 2016
Stina Carlson. Bild: Vasakronan
Stina Carlson.

Stina Carlson är i dag auktoriserad revisor med bakgrund från både finans och fastigheter. Hon har i drygt sexton år varit verksam på PWC där hon ingått i ledningsgruppen för PWC:s branschsatsning mot fastighetbolag och entreprenadbolag. Hon har även varit huvudansvarig revisor för ett flertal bolag i fastighetsbranschen.

– Rollen som chef koncerncontrolling är en nyckelposition i bolaget. Stinas person och bakgrund är ett starkt tillskott till Vasakronan och bolagets fortsatta utveckling inom ramen för finansiell rapportering, bolagsstyrning samt stöd vid fastighetstransaktioner, säger Christer Nerlich, chef för ekonomi och finans.

Stina Carlson tillträder sin nya tjänst den 2 maj 2017 och efterträder då Anders Hellberg som nyligen lämnade Vasakronan för en tjänst som CFO på Järntorget.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige