Image

Han blir Vasakronans nya chef för handel i Stockholm

Bolag Martin Sandgärde, som närmast kommer från en roll som fastighetschef, blir ny chef för handel Stockholm hos Vasakronan. Han tillträder sin nya roll den 1 januari 2017.
Publicerad den 19 December 2016
Martin Sandgärde. Bild: Vasakronan
Martin Sandgärde.

– Cityhandel är en betydande del av Vasakronans affär med potential att utvecklas ytterligare. Därför inrättar vi nu en ny roll, chef handel i Stockholm, som kommer att axlas av Martin. Han har en bakgrund som lämpar sig väl för uppgiften att vidareutveckla cityhandeln i Stockholm, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm.

Martin Sandgärde är civilingenjör från KTH och har en bakgrund på Vasakronan som både fastighetschef och affärsutvecklare handel.

I sin nya roll kommer Martin Sandgärde att ingå i ledningsgruppen för region Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige