Image

Vasakronan testar drönare

Bolag Vasakronan testar Fastouts 360 graders drönarvyer för presentation av områden och fastigheter.
Publicerad den 22 April 2016

Vasakronan äger, utvecklar och förvaltar 180 kommersiella fastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund.

Fastouts teknik och presentationsmöjligheter har tidigare lockat många fastighetsmäklarföretag men potentialen är stor inom många andra områden. Det gäller såväl turistindustrin som kommersiella fastigheter, där nu Vasakronan kommer att testa Fastouts IT-plattform med drönarvyer.

– Vi tar ännu ett viktigt steg i fastighetssegmentet, som vi tror mycket på för Fastout, säger Alexander Greidinger, vd på Fastout.

De tänkbara användningsområdena för kommersiella aktörer inom fastighetsbranschen är många, där de bland annat kan använda Fastouts produkter till att åskådligt kunna presentera befintliga fastigheter och områden men också som ett verktyg i arbetet med förvaltning och utveckling.

Inledningsvis investerar Vasakronan i ett antal unika drönarvyer. Utöver det innebär avtalet intäkter för Fastout i form av en uppstartskostnad och abonnemangsintäkter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige