Image

Världskongress till Stockholm

Event Den internationella konferensen World Green Building Congress kommer att hållas i Stockholm 2016. - Det är väldigt roligt, ett erkännande för vårt arbete, säger Bengt Wånggren på Sweden Green Building Council.
Publicerad den 10 Mars 2014
Bengt Wånggren. Bild: Niclas Liedberg/ Pixprovider
Bengt Wånggren. Stockholm Waterfront. Bild: Pixprovider/Niclas Liedberg
Stockholm Waterfront.

Hösten 2016 riktas hållbarhetsstrålkastaren mot Sverige. Då hålls nämligen den internationella kongressen World Green Building Congress på Waterfront i Stockholm.

Bengt Wånggren, vd på Sweden Green Building Council har jobbat länge för att få till konferensen här.

- Det är jättespännande. Ett av mina övergripande mål som vd för Sweden Green Building Council har varit att ta den internationella konferensen hit, och nu har det lyckats, säger Bengt Wånggren.

Han menar att det faktum att man väljer att lägga World Green Building Congress i Sverige 2016 är ett bevis på att vi ganska snabbt har blivit framstående på hållbarhetsområdet.

- Vi har vuxit väldigt snabbt på de här fyra åren vi har varit igång. Vi är redan större än många av de länder som hållit på betydligt längre än oss.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige