Image

Två ledamöter till Samhällsbyggarnas styrelse

Bolag Under Samhällsbyggarnas årsstämma valdes två nya ledamöter in i styrelsen. Ulrika Fransson, verksamhetschef för förvaltningen för HSB Sydost och Julia Matwinska, projektutvecklare på Skanska Nya Hem, kommer att ersätta Britta Blaxhult och Torsten Josephson.
Publicerad den 28 Maj 2018
Julia Matwinska och Ulrika Fransson. Bild: Samhällsbyggarna
Julia Matwinska och Ulrika Fransson.

– Till vardags jobbar jag som verksamhetschef för förvaltningen för HSB Sydost. Där ansvarar jag för ett gäng på drygt 90 härliga och mycket kompetenta medarbetare som sköter om alla  fastigheter som vi förvaltar både tekniskt och ekonomiskt, interna och externa. Tillhör gör också en sektion med byggkonsulter med olika spetskompetenser samt ett mindre byggbolag, säger Ulrika Fransson, som hoppas kunna bidra som en del i en solid plattform för nätverk, utbildning och som en stark aktör i Samhällsbyggarna. 

Julia Matwinska är projektutvecklare på Skanska Nya Hem och arbetar främst med bostadsutveckling.

– Jag är väldigt glad över att få vara en del av Samhällsbyggarnas styrelse och ser fram emot det kommande uppdraget. Det ska bli fantastisk roligt att tillsammans driva och påverka Samhällsbyggarnas utveckling, säger hon.

– Vi välkomnar Ulrika Fransson och Julia Matwinska till Samhällsbyggarnas styrelse, säger Jan Wejdmark, Samhällsbyggarnas styrelseordförande.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige