Image
Tung panel om Uppsalas framtida utmaningar och möjligheter.
Tung panel om Uppsalas framtida utmaningar och möjligheter.

Tung panel om Uppsalas framtida utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala I det avslutande panelsamtalet på Branschens mötesplats i Uppsala diskuterar en tung kvintett om utmaningarna och möjligheterna som följer då Uppsala de närmaste tio åren ska etableras som storstad på allvar. Du hör panelen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Uppsala Konsert & Kongress den 28 mars.
Publicerad den 8 Mars 2017

Uppsala län förväntas växa till mer än 400 000 invånare fram till 2026 och därmed bli en etablerad storstad. Ökningen ställer förstås stora krav på infrastruktur, bostadsmarknad, näringslivsklimat, kollektivtrafik och mycket mer. Hur rustar staden och bygg-/fastighetsmarknaden för den historiska befolkningsökningen? Om detta diskuterar Marlene Burwick (S), kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Ahlstedt (M), kommunalråd, Lars Jonson, vice vd, Skanska Sverige, Göran Brocknäs, regionchef, Uppsala Handelskammare och Björn Johansson, affärsområdeschef, Castellum.

Mingla med branschkollegor och knyt nya kontakter samtidigt som du blir uppdaterad på läget på fastighetsmarknaden på Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress – anmäl dig här!
Boka tidigt-rabatt: Gå 4 betala för 3! (Gäller till och med 10/3.)

Läs mer om talarna här.

Se hela programmet här.

Moderator är Gunnar Wrede, mångårig reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Uppsala kommun, Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Partners till seminariet är Advokatfirman Lindahl, Bengt Dahlgren och Skanska.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige