Image

Nya möjligheter med 3D-skrivare

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Hur kan 3D-skrivare påverka arkitektur och stadsrum? Pionjären Daniel Monsén berättar på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.
Publicerad den 14 Mars 2017
Daniel Monsén. Bild: Monsén Arkitekter
Daniel Monsén.

Monsén Arkitekter är med sin Super Deco-stil pionjäraktörer när det kommer till moderna ornament i Sverige. Firman ligger bland annat bakom kvarteret Eldaren i Uppsala.

Grundaren Daniel Monsén menar att den nya tekniken kan innebära en renässans för ornament i den svenska arkitekturen.

Missa inte din plats på fastighetsbranschens mötesplats i Uppsala – säkra din plats här!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden i staden, ett brett seminarium där ett flertal olika möjligheter och utmaningar behandlas och diskuteras. Eventet äger rum på UKK den 28 mars.

Du hittar programmet här.

Moderator är Gunnar Wrede, tidigare reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastigetssverige och Lokalnytt arrangerar tillsammans med Uppsala kommun. Partners är Advokatfirman Lindahl, Bengt Dahlgren och Skanska.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige