Image
Hyperloop One-projektet och dess följder för bland annat fastighetsmarknaden gås igenom på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress.
Hyperloop One-projektet och dess följder för bland annat fastighetsmarknaden gås igenom på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress. Bild: Hyperloop One

Framtidens superregion

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Stockholm – Uppsala på sju minuter. Så ser verkligheten ut om det nya färdsättet Hyperloop One, skapat av superentreprenören Elon Musk, blir verklighet. Det innebär också att en ny superregion bildas där fastighetskartan ritas om helt och hållet. Se och lyssna till en spännande presentation av Nordens mest omvälvande infrastrukturprojekt på väldigt många år på Branschens mötesplats i Uppsala på UKK den 28 mars.
Publicerad den 2 Mars 2017
Jan Salomonson. Bild: Ramböll
Jan Salomonson.

Med det helt nya färdsättet Hyperloop One ska man i framtiden kunna färdas mellan Stockholm och Helsingfors på 28 minuter, Stockholm - Arlanda på tre och i förlängningen Stockholm-Uppsala på sju... Det här innebär att en ny superregion med fem miljoner invånare bildas och fastighetskartan ritas om helt och hållet. I Finland hoppas man kunna köra passagerartrafik med Hyperloop redan 2021. Hur realistiskt är detta? Hur fungerar tekniken och hur ser tidsplanen ut? Om detta kommer Jan Salomonson, stf chef för Rambölls enhet Berg att prata på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress – anmäl dig här!
Boka tidigt-rabatt: Gå 4 betala för 3! (Gäller till och med 10/3.)

Läs mer om talarna här.

Se hela programmet här.

Moderator är Gunnar Wrede, mångårig reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Uppsala kommun, Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren och Skanska.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige