Image

Fastighetsmarknaden – globalt, nationellt och regionalt

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala På Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars ges en analys över läget på fastighetsmarknaden globalt, nationellt och regionalt.
Publicerad den 15 Februari 2017
Ingemar Rindstig. Bild: EY
Ingemar Rindstig. Solweig Lindéll Sohlberg. Bild: Mäklarhuset
Solweig Lindéll Sohlberg.

I den första punkten kommer EY:s Ingemar Rindstig att ge en utblick över hur fastighetsmarknaden globalt och nationellt påverkas av det minst sagt instabila politiska läget och hur de allmänna fastighetstrenderna ser ut globalt och nationellt.
Därefter kommer Mäklarhusets Solweig Lindéll Sohlberg att stå för en genomgång av utvecklingen på den kommersiella fastighetsmarknaden i Uppsala.

Missa inte att bli uppdaterad på läget på fastighetsmarknaden på Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress – anmäl dig här!
Boka tidigt-rabatt: Gå 4 betala för 3! (Gäller till och med 28/2.)


Läs mer om talarna här.

Se programmet här.

Moderator är Gunnar Wrede, mångårig reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Uppsala kommun, Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren och Skanska.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige