Image

Analys över en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina – Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Nordeas chefsanalytiker Andreas Wallström.
Publicerad den 10 Februari 2017
Andreas Wallström, chefsanalytiker på Nordea, ger en makroekonomisk analys på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars på UKK. Bild: Nordea
Andreas Wallström, chefsanalytiker på Nordea, ger en makroekonomisk analys på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars på UKK.

Missa inte Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress – anmäl dig här!
Boka tidigt-rabatt: Gå 4 betala för 3! (Gäller till och med 28/2.)


Läs mer om talarna här.

Se programmet här.

Moderator är Gunnar Wrede, mångårig reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren och Skanska.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2022

Var: UKK (Uppsala Konsert & Kongress), Vaksalagatan 1, 753 31 Uppsala

När: Torsdag 29 september 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:

 

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige