Image

Tobin förvärvar fastighet i Nacka

Transaktioner Tobin Properties har tecknat avtal om förvärv av en kommersiell fastighet i Orminge i Nacka.
Publicerad den 1 Juli 2016

Fastigheten är fullt uthyrd och Tobin Properties har för avsikt att i samarbete med Nacka kommun driva detaljplan för bostäder. Köpeskillingen uppgår till 19,5 miljoner kronor, samt en tilläggsköpeskilling vid lagakraftvunnen detaljplan för bostäder. Priset på tilläggsköpeskillingen är beroende av den blivande byggrättens storlek.

– Genom förvärvet i Orminge har vi nu totalt sju projekt i Nacka. Det är ett uttryck för vår syn på Nacka som en av Stockholmsområdets mest intressanta kommuner. Vår tro på Nacka baserar sig framför allt på intresset från våra bostadsköpare men också på kommunens höga ambitioner inom stadsbyggnad, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dicksonska palatsets nyrenoverade fasad kan prisas

Bygg/Arkitektur Göteborgska Dicksonska Palatset, som snart öppnas upp för allmänheten, är en av finalisterna i tävlingen Årets Fasad. Bakom priset, som är är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad, står branschföreningen Mur & Putsföretagen. Ulf Bengtsson, projektledare på Higab, berättar om det varsamma arbetet med att restaurera Göteborgs mest kända doldis. – Med ett såpass gammalt hus kommer många överraskningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige