Image

Tobin väljer Erlandsson i Djurgårdsstaden

Bygg/Arkitektur Tobin Properties väljer Erlandsson Bygg för byggnation av projektet Äril i Norra Djurgårdsstaden. Projektet omfattar 76 lägenheter, förskola samt butiks- och cafélokaler.
Publicerad den 2 September 2016
Projektet beräknas vara färdigställt i början av 2019. Bild: Tobin Properties
Projektet beräknas vara färdigställt i början av 2019.

Brf Äril beräknas vara helt färdigställt i början av 2019.

– Projektet ligger i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm som är ett område som det är väldigt stimulerande att vara med och utforma, säger Erik Åredal, vd för Erlandsson Bygg i Stockholm AB.

Projektets ordervärde uppgår till 200 miljoner kronor och utförs som partneringentreprenad.

– Det är riktigt roligt att vara med att etablera ett kvarter med både bostäder, förskola, butiks- och cafélokaler. Det är en viktig byggnation som visar vägen för framtiden, säger Erik Åredal.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY