Image

Tobin väljer Erlandsson i Djurgårdsstaden

Bygg/Arkitektur Tobin Properties väljer Erlandsson Bygg för byggnation av projektet Äril i Norra Djurgårdsstaden. Projektet omfattar 76 lägenheter, förskola samt butiks- och cafélokaler.
Publicerad den 2 September 2016
Projektet beräknas vara färdigställt i början av 2019. Bild: Tobin Properties
Projektet beräknas vara färdigställt i början av 2019.

Brf Äril beräknas vara helt färdigställt i början av 2019.

– Projektet ligger i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm som är ett område som det är väldigt stimulerande att vara med och utforma, säger Erik Åredal, vd för Erlandsson Bygg i Stockholm AB.

Projektets ordervärde uppgår till 200 miljoner kronor och utförs som partneringentreprenad.

– Det är riktigt roligt att vara med att etablera ett kvarter med både bostäder, förskola, butiks- och cafélokaler. Det är en viktig byggnation som visar vägen för framtiden, säger Erik Åredal.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dicksonska palatsets nyrenoverade fasad kan prisas

Bygg/Arkitektur Göteborgska Dicksonska Palatset, som snart öppnas upp för allmänheten, är en av finalisterna i tävlingen Årets Fasad. Bakom priset, som är är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad, står branschföreningen Mur & Putsföretagen. Ulf Bengtsson, projektledare på Higab, berättar om det varsamma arbetet med att restaurera Göteborgs mest kända doldis. – Med ett såpass gammalt hus kommer många överraskningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige