Image
Thomas Jalde.
Thomas Jalde. Bild: Savills

Thomas Jalde till Savills

Karriär Savills förstärker affärsområdet Occupier Services med Thomas Jalde som närmast kommer från en tjänst som director inom Corporate Solutions på Colliers International.
Publicerad den 13 November 2020

Thomas Jalde har mångårig erfarenhet av hyresgästrådgivning och har, utöver sina 14 år hos Colliers, bland annat arbetat med uthyrning och förvaltning hos Wihlborgs (numera Fabege). Han är specialist inom strategisk rådgivning och hyresgästfrågor.

– Det är fantastiskt roligt att få in Thomas i teamet. Hans erfarenhet och kompetens är otroligt viktig för att utveckla våra affärer ytterligare och jag är säker på att han kommer att vara en stor tillgång för våra kunder. Dessutom känns det extra kul att kunna fortsätta växa i dessa annars så skakiga tider, säger Filip Lindmark, head of Occupier Services på Savills.

– Occupier Services är ett affärsområde vi satsar hårt på och det känns otroligt glädjande att kunna presentera denna stärkning av teamet med rekryteringen av Thomas. Vi ser fram emot att lägga i en ny växel till fördel för våra kunder, säger Jessica Gräsberg, head of Agency på Savills.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY