Image

Tenant & Partner har rekryterat 20 nya medarbetare

Bolag Det senaste året har Tenant & Partner expanderat kraftigt. Under 2011 har 20 nya medarbetare anställts. Den senaste i raden är Lisbeth Bonnier som blir senior manager inom tenant representation. Hon kommer närmast från Struktur.
Publicerad den 16 December 2011

Tenant representation-sidan har även förstärkts med civilingenjörerna Lars Axelsson, Ulrika Bengtsson och Thomas Jungell, juristerna Anna Eriksson, Lina Jandér och Malin Placht samt civilekonomerna Joakim Jonsson och Nina Hällström.

På marknads- och säljsidan har man förstärkt med Tina Forsberg, Camilla Rönnerblad och Marie-Louise Hammerfjärd.

Inom flyttprojektledning har man kompletterat med ännu en resurs inom fastighetsteknik, Henrik Fråhn som närmast kommer från Skanska. Charlotte Blomquist, som tidigare arbetat med flyttprojektledning på bland annat Struktur och Ciceron, har anslutit till teamet som tillsammans med Hedvig Emborg, Jennifer Dahlin och Irene Hermansson utgör nytillskotten inom flyttprojektledning i Stockholm.

Göteborgs-kontoret har utökats med en jurist, Linn Hagman, och civilekonomen Tobias Mattsson som båda kommer att jobba på tenant representation-sidan. Evelina Engqvist axlar rollen som flyttprojektledare i Göteborg.
? Vi har haft en mycket bra orderingång under andra halvan av 2011 och kan nu erbjuda både ökad bredd och ökat djup i den kompetens som vi levererar till våra kunder. Jag är mycket nöjd med att vi lyckats knyta till oss dessa fantastiska medarbetare och den energi vi har i gänget. Vi står nu väl rustade för nästa år, säger Tenant & Partners vd Torbjörn Eriksson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige