Image

Szczepanowski lämnar Riksbyggen

Karriär Charlotta Szczepanowski, chef för enheten för hållbar utveckling på Riksbyggen, lämnar bolaget för att bli chef för hållbarhet och kvalitet på Coop. Hon börjar på Coop den 1 oktober.
Publicerad den 19 Juni 2018
Charlotta Szczepanowski lämnar efter nio år på Riksbyggen. Bild: Riksbyggen
Charlotta Szczepanowski lämnar efter nio år på Riksbyggen.

– Charlotta har gjort ett fantastiskt jobb och lett arbetet med att integrera ett systematiskt och processinriktat arbetssätt som genomsyras av hållbarhet i Riksbyggen. Nu arbetar vi vidare med det arbetssätt som fokuserar på ständig förbättring och utveckling och rekryteringen efter Charlottas ersättare börjar därför omgående. För mig är det självklart att även den personen kommer att ingå i Riksbyggens företagsledning, säger Leif Linde, vd på Riksbyggen.

Charlotta Szczepanowski har jobbat i nio år på Riksbyggen och har under den tiden bland annat utsetts till Årets Hållbarhetschef och Influencer of the Year.

– Det är tråkigt att Charlotta nu slutar på Riksbyggen men jag är glad att hon väljer att gå till medlemsägda Coop och blir kvar inom den kooperativa sfären och jag önskar henne stort lycka till, säger Leif Linde.

– Coop har varit föregångare när det gäller hållbarhetsarbetet i sin bransch, precis som på Riksbyggen och många andra kooperativa verksamheter är det långsiktiga samhällsansvaret en av grundbultarna i företagets värderingar och uppdrag. Jag ser fram emot att använda mina erfarenheter från kvalitet, systematik och hållbarhet för att skapa nytta för Coops medlemmar och affär, säger Charlotta Szczepanowski.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige