Image

Svevia till Solna Business Park

Uthyrning Fabege hyr ut 1 900 kvadratmeter till Svevia på Svetsarvägen i Solna Business Park.
Publicerad den 25 Februari 2014

– Det blir både roligt och spännande för Svevia att flytta till Solna Business Park. Den geografiska placeringen och de moderna, flexibla lokalerna var, i förhållande till övriga områden och lokaler vi tittat på, bäst för vår verksamhet och våra medarbetare. Vi ser också fram emot att få Fabege som hyresvärd då de genom hela processen visat prov på lyhördhet och professionellt bemötande, säger Marcus Skoglund, vd Svevia Fastighet AB.

Lokalerna om 1 900 kvadratmeter kommer att anpassas efter Svevias behov och bära en tydlig Svevia-profil.

- Vi är stolta över att Svevia flyttar till Solna Business Park, som är inne i en spännande och expansiv fas. Området får löpande ett bredare serviceutbud och det sker en förnyelse utav såväl fastigheter som platser. Invigningen av den nya tvärbanestationen på huvudgatan i höstas är också ett gott exempel. Allt detta sammantaget bidrar till stadsdelens ökade attraktivitet och vi ser ett kraftigt ökat intresse från många nya företag, säger Urban Sjölund, fastighetschef, Fabege.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige