Image

Svenska Hus gör dubbla rekryteringar

Bolag Svenska Hus i Göteborg har rekryterat Henrik Sjölin till ny ansvarig fastighetsutvecklare och Camilla Berglund till ny uthyrningsansvarig i regionen. Henrik Sjölin började den 10 april och Camilla Berglund börjar den 14 maj.
Publicerad den 11 Maj 2018
Svenska Hus i Göteborg har rekryterat Henrik Sjölin till ny ansvarig fastighetsutvecklare och Camilla Berglund till ny uthyrningsansvarig i regionen. Bild: Svenska Hus
Svenska Hus i Göteborg har rekryterat Henrik Sjölin till ny ansvarig fastighetsutvecklare och Camilla Berglund till ny uthyrningsansvarig i regionen.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringarna som innebär ett starkt tillskott till Göteborgsteamet och deras arbete att fortsatt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet. Vi fortsätter vår resa i regionen med att skapa värden och generera lönsamhet, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Henrik Sjölin har arbetat i fastighetsbranschen i tjugo år och kommer närmast från Bonava där han arbetat med bostadsutveckling. Tidigare har Henrik även arbetat på bland annat JM och i eget konsultbolag. Camilla Berglund har mer än tio års erfarenhet från fastighetsbranschen inom framför allt uthyrning, förvaltning och relocation management. Hon kommer närmast från Peab där hon arbetat med fastighetsförvaltning och uthyrning, och har dessförinnan arbetat på Platzer Fastigheter och Valad Europe.

– Camilla och Henrik är två personer som passar bra in i vår organisation. Deras värderingar är i linje med Svenska Hus, med stort personligt engagemang, entreprenörskap och affärsmässighet. De kompletterar med sin kompetens och erfarenhet varandra väl vilket kommer vara en stor fördel i vår fortsatta utveckling i Göteborgsregionen, säger Cecilia Bergman, regionchef Svenska Hus i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige