Image
Joachim Svedberg och Rozana Yevno.
Joachim Svedberg och Rozana Yevno.

Svedberg ny transaktionschef på Colliers

Karriär Joachim Svedberg blir ny regionchef och transaktionschef på Colliers i Göteborg. Samtidigt tillträder Rozana Yevno som tillförordnad uthyrningschef.
Publicerad den 9 Augusti 2017

Häromdagen meddelades att Robert Treutiger lämnar tjänsten som transaktionschef på Colliers för att tillträda motsvarande tjänst på Savills.

Joachim Svedberg blir ny regionchef och även transaktionschef för Colliers i Göteborg. Han ingår nu dessutom i Colliers ledningsgrupp. Joachim Svedberg har arbetat för Colliers transaktionsavdelningen i sex år är sedan tidigare även partner i bolaget. Med sina 17 år i branschen har han en gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät på både lokal och internationell nivå.

Rozana Yevno har tillträtt tjänsten som tillförordnad chef för affärsområdet Uthyrning. Dessutom är hon numera även partner i Colliers Sverige. Rozana Yevno har en lång erfarenhet inom uthyrning och försäljning och har arbetat på Colliers uthyrningsavdelning i två år.

Colliers vd Dan Törnsten:
- Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi ökat antalet medarbetare med 20 procent, bara i år. Vi är väldigt måna om att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss och det var därför helt naturligt att tjänsterna skulle gå till Joachim och Rozana. De har under deras tid hos oss verkligen visat sin skicklighet och kompetens inom deras respektive områden och de kommer att fortsätta vara en fantastisk tillgång för bolaget.

Colliers har under året gjort en storsatsning på transaktion och dessutom breddat sitt utbud av tjänster genom att nu även erbjuda rådgivning och försäljning av nyproduktion bostäder.

- Vi kompletterar vår transaktionsavdelning på både bredden och djupet vilket gjort att nya positioner tillsatts i bolaget. Tidigare i våras tillsatte vi tjänsten som transaktionsansvarig för Stockholm. Just nu är vi även igång med en rekryteringsprocess för tjänsten som affärsområdeschef för transaktion. Personen kommer att ha ansvar för hela affärsområdet både strategiskt och operativt samt ha ansvar för bolagets största kunder. Vi ser fram emot att hitta rätt person som kan leda vårt transaktionsteam och bli en del av Colliersfamiljen, säger Dan Törnsten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige