Image

Colliers rekryterar från Skanska

Karriär Colliers har rekryterat Viktoria Blinova för tjänsten som financial manager till affärsområdet förvaltning.
Publicerad den 25 September 2017
Viktoria Blinova. Bild: Colliers
Viktoria Blinova.

Viktoria Blinova har lång erfarenhet från fastighetsbranschens olika områden med fokus på redovisning, moms- och skattefrågor, kvalitetssäkring, projektredovisning och effektivisering av processer. Hon kommer närmast från Skanska där hon arbetat som redovisningsansvarig och controller.

– Nu har hösten och förfrågningarna dragit igång ordentligt och vi ser fram emot en produktiv avslutning av 2017. Vi har kompletterat vårt förvaltningsteam med att rekrytera ytterligare en expert. Viktoria har en gedigen kompetens inom ekonomi och redovisning med fokus på rapportering och kvalitetssäkring vilket vässar vårt erbjudande ytterligare. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder marknadens bästa service och expertis, vilket gör att vi kan nå deras mål, lite snabbare än våra konkurrenter, säger Hanna Strand, partner och affärsområdeschef förvaltning på Colliers.

- Det är roligt att igen få arbeta i ett team där alla är väldigt engagerade och drivna. Vi känns som en enda stor familj. Att arbeta mot utländska investerare ställer höga krav på rapportering, vilket är både spännande och utmanade, säger Viktoria Blinova.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY