Image

Sveareal rekryterar chef från Navet

Karriär Sveareal inleder en satsning på fastighetsutveckling och transaktioner. Chef för verksamheten blir Johan Lindell, tidigare konsult, delägare och vice vd på Navet.
Publicerad den 12 November 2014
Johan Lindell. Bild: Sveareal
Johan Lindell.

Sveareal fokuserar i ett nytt affärsområde på fastighetsutveckling och transaktioner. Detta är en viktig del i Sveareals framtida expansion, där fokus ligger på att utveckla flera objekt i den befintliga fastighetsportföljen.

Från årsskiftet övergår Johan Lindell från drygt 15 år som konsult, delägare och vice vd i Navet till tjänsten som affärsutvecklingschef hos Sveareal.

Johan Lindell är världsmästare i segling, byggnadsingenjör och fastighetsmäklare och har erfarenhet från affärsutveckling i fastighetsbranschen, hantering av obestånd och nödlidande krediter, styrning och ledning av företag och projekt samt flertalet fastighetstransaktioner.

- Det finns stora outnyttjade potentialer i Sveareals fastighetportfölj med en intressant värdeutveckling. Med Johans långa erfarenhet ska vi nu ta vara på och förädla detta, säger en nöjd Claes Malmkvist.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Heimstaden växa i Örebro

Bolag Heimstaden sätter ner en ny nål på sin Sverigekarta. När man nu äntrar Örebro berättar Kent Persson, samhällspolitisk chef på Heimstaden, om stadens utveckling och om bolagets tillväxtplaner i Örebro.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY