Image

Studio Stockholm utvecklar STHLM Sydväst

Bygg/Arkitektur Studio Stockholm Arkitektur har fått uppdraget att utveckla en strategi och ett koncept för ombyggnationen och omprofileringen av Valad Europes kontorshus i Hägersten.
Publicerad den 9 December 2014
Alessandro Cardinale. Bild: Studio Stockholm Arkitektur
Alessandro Cardinale.

Huset som i folkmun har kallats Comviq-huset, efter husets första hyresgäst Comviq, kommer nu att kallas STHLM Sydväst och genomgå en stor ombyggnad för att motsvara dagens moderna krav på lokaler.

- Uppdraget är mycket spännande och fyllt med möjligheter. Vi har chansen att skapa ett nytt landmärke på vägen till Stockholm, säger Alessandro Cardinale, partner på Studio Stockholm Arkitektur.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige