Image

Byggstart för STHLM Sydväst

Bygg/Arkitektur Nu påbörjas ombyggnaden av Valads kontorsfastighet STHLM Sydväst, strax söder om Stockholm.
Publicerad den 2 Oktober 2015
Nu påbörjas byggnationen av STHLM Sydväst. Bild: Valad
Nu påbörjas byggnationen av STHLM Sydväst.

Det är Valad Europe som äger fastigheten, som benämns efter husets första hyresgäst. Huset har en spännande historik då Jan Stenbeck lät uppföra det i slutet av 1980-talet. De flesta som kört E4an söderut och passerat Västertorp känner igen det, där det ligger med bästa skyltläge och den karaktäristiska Comviqmasten.

Nu byggs fastigheten om såväl in- som utvändigt, och lokalerna omvandlas till moderna kontor som motsvarar dagens krav och önskemål.

- Vi är glada och stolta över att arbeta med det här roliga projektet, säger Rolf Marias på JLL, ansvarig för uthyrningen av STHLM Sydväst. Vi ser fram emot att få hyra ut de fina kontorslokalerna, som har ett av Stockholms bästa skyltlägen och omedelbar närhet till E4an, säger Rolf Marias.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY