Image
Savills ska hyra ut åt Valad i STHLM Sydväst.
Savills ska hyra ut åt Valad i STHLM Sydväst. Bild: Studio Stockholm Arkitektur

Savills hyr ut STHLM Sydväst

Uthyrning Savills har inlett arbetet med att hyra ut cirka 4 300 kvadratmeter lokaler på Västertorpsvägen 135 – STHLM Sydväst.
Publicerad den 9 December 2014
Annons
Image

Huset, som ägs av Valad Europe, är i folkmun döpt efter husets första hyresgäst (Comviq) och fastigheten kommer nu att byggas om invändigt och utvändigt för att motsvara dagens krav på lokaler. Projektet har fått namnet STHLM Sydväst, detta som ett sätt att signalera det nya och husets läge i Stockholm. Med sitt mycket tydliga skyltläge och omedelbara närhet till E 4 skapas nu ett mycket starkt alternativ på södra sidan av Stockholm.

- Vi är mycket glad och stolta att få vara en del i skapandet av ett omarbetat landmärke, säger Petter Klingofström på Savills.

- Vi ser fram emot att skapa moderna kontorslokaler i södra Stockholm med ett av Stockholms bästa skyltlägen. Vi ser fram emot ett spännande samarbete med Savills, berättar Per Nordström, Head of Asset Management på Valad Europe.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY