Image

Studio Stockholm expanderar

Bolag Studio Stockholm fortsätter att expandera. De senaste tillskotten är David Gryth från Sandell Sandberg och Sonya Simmonds från BAU.
Publicerad den 14 Januari 2015

De senaste rekryteringarna är bara två i raden under den kraftiga expansion Studio Stockholm gjort. David Gryth kommer senast från en tjänst som kontorschef på Sandell Sandbergs Malmökontor.

Innan dess arbetade han många år som uppdragsansvarig och kreativ ledare hos Arkitema i Köpenhamn. Hos Sandell Sandberg arkitekter har David bland annat varit ansvarig för Creunas nya kontorsinredning i Stockholm och Sveriges Expo Paviljong 2012 i Yeosu, Syd Korea.

- Studio Stockholm upplevs som ett kontor med bred kompetens där nyfikenhet, drivkraft och inarbetade kreativa processer sätts i system. Mitt val att välja Studio Stockholm stämmer överens med den syn jag har på arkitektyrket, och hur jag ser att arkitektrollen i framtiden kommer att utvecklas. Jag ser fram emot att vara delaktig i Studio Stockholms fortsatta framgång.

Sonya Simmonds kommer senast från en tjänst som handläggande arkitekt på BAU, där hon främst arbetat med Mall of Scandinavia. Innan dess har Sonya mångårig erfarenhet från flera arkitektkontor i London med uppdrag åt bland annat Bloombergs, Discovery Chanel och JP Morgan.

- Jag är verkligen glad över att få arbeta på Studio Stockholm. Det är ett ungt och snabbväxande företag som upprätthåller en hög kvalitet i arbetet och ett proaktivt kundfokus. Det är en levande och entusiastisk miljö att arbeta i och jag känner att min erfarenhet och kunskap verkligen kommer till sin rätt här, säger Sonya Simmonds.

- Davids stora erfarenhet av att leda komplexa projekt och Sonyas erfarenhet av ambitiösa kunder passar oss perfekt i formandet av vårt team. Vi har haft en enastående tillväxt sedan starten i april 2014. Vi ser mycket ljust på framtiden och behöver fortsätta att rekrytera säger Carl-Michael Bonde, partner på Studio Stockholm Arkitektur.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige