Image

Stenvalvet hyr ut i Trollhättan

Uthyrning Stenvalvet har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Västra Götalands Läns Landsting, Tandregleringen för cirka 500 kvadratmeter i fastigheten Älvkvarnen 1 i Trollhättan.
Publicerad den 30 September 2015
Stenvalvet har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Västra Götalands Läns Landsting i fastigheten Älvkvarnen 1 i Trollhättan. Bild: Stenvalvet
Stenvalvet har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Västra Götalands Läns Landsting i fastigheten Älvkvarnen 1 i Trollhättan.

Tandregleringen kommer att sitta på hela plan 2 i fastigheten och hyresgästanpassning har påbörjats. Inflyttning i lokalen sker den 1 februari 2016.

Stenvalvets regionchef Göran Sääf säger:
- Fastigheten Älvkvarnen 1 är fullt uthyrd i och med den här uthyrningen. Vi kommer att anpassa lokalen till hyresgästen och vi har gemensamt kommit fram till en bra lösning. Vi önskar Tandregleringen välkommen till Stenvalvet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige