Image
Elias Georgiadis.
Elias Georgiadis. Bild: Stenhus Fastigheter

Stenhus premiärköper i Öresundsregionen och förlänger med Rusta

Transaktioner Stenhus Fastigheter har förvärvat fastigheten Tågarp 16:38 samt förlängt hyresavtalet med Rusta i Norrtälje.
Publicerad den 11 Maj 2021
Annons
Image

Fastigheten Tågarp 16:38 omfattar totalt cirka 4 304 kvadratmeter LOA och cirka 5 944 kvadratmeter mark och fastigheten är fullt uthyrd till Hedson Technologies AB med ett triple net-avtal. Det årliga driftnettot uppgår till cirka 2,1 miljoner kronor.

På Fastigheten Vattumannen 3 i Norrtälje har Stenhus och Rusta förlängt befintligt hyresavtal till 2031-06-30, vilket iinnebär en förlängning med cirka 8,5 år. Rusta och Stenhus kommer som ett led i hållbarhetsarbetet investera i ledbelysning i lokalen.

Elias Georgiadis, vd:
– Förvärvet av Tågarp är vårt första förvärv i Öresundsregionen. Läget är utmärkt med närhet till såväl E6 som E22. Vi är också mycket glada över det förlängda avtalet med Rusta, långa avtal med stabilt kassaflöde är en viktig del i vår affärsmodell. Att vi även kan utveckla hållbarheten i våra fastigheter är intressant för framtiden.

Glimstedt har varit Stenhus legala rådgivare i transaktionen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige