Image

SSM och Lindbäcks Bygg i samarbete

Bygg/Arkitektur I samband med att SSM utökar sin affär till hyresrätter har man ingått ett samarbetsavtal med Lindbäcks Bygg med ambitionen att Lindbäck ska bygga deras framtida hyreslägenheter och studentbostäder som totalentreprenad.
Publicerad den 25 Augusti 2015
Mattias Roos och Stefan Lindbäck. Bild: SSM/Lindbäck
Mattias Roos och Stefan Lindbäck.

- Vår ambition är att vi med detta samarbete ska kunna bygga de små yteffektiva lägenheter som vår målgrupp efterfrågar, till en hyresnivå som passar dem. Vi har under en tid sökt efter en samarbetspartner som är fokuserad på industriellt byggande och som kan utveckla vårt koncept och är nu glada att vi skrivit under detta samarbetsavtal, säger Mattias Roos, vd på SSM.

- Vi är väldigt glada över uppdraget och för det här nya samarbetet. Vi på Lindbäcks och SSM har samsyn kring hur vi ser på framtidens boende och vårt sätt att bygga – industriellt, effektivt och hållbart – ligger helt i linje med SSM:s koncept, säger Stefan Lindbäck, vd på Lindbäcks Bygg.

Det första projektet under samarbetet är Twin House med planerad byggstart under hösten 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige