Image
SLP köper i Hallsberg.
SLP köper i Hallsberg. Bild: SLP

SLP gör sitt första förvärv i Mälardalen

Transaktioner Swedish Logistic Property köper två logistikfastigheter i Hallsberg.
Publicerad den 2 Februari 2021

Swedish Logistic Property har förvärvat och tillträtt två attraktiva moderna logistikfastigheter med en total uthyrningsbar yta om drygt 20 000 kvadratmeter. Fastigheterna är belägna på ett utmärkt logistikläge i terminalområdet i Hallsberg i logistiknavet Örebroregionen). Transaktionen görs i bolagsform och har tillträtts av SLP. Säljare är NA Fastigheter Invest AB. Förvärvet är SLP:s första i Mälardalen.
– Mälardalen är en av Sveriges främsta logistikregioner och det är ett naturligt steg för SLP att etablera sig där. De två aktuella fastigheterna är moderna och ändamålsenliga med en stabil och långsiktig hyresgäst. De är därför ett bra första steg för oss när vi etablerar oss i Mälardalen och vår ambition är nu att fortsätta växa i regionen, säger Peter Strand, vd för SLP.

Fastigheterna är fullt uthyrda till ITS Logistikpartner med en hyresduration om cirka sex år. ITS Logistikpartner erbjuder fullservice inom logistik och har sedan länge även erbjudit tullhantering åt sina kunder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige