Image
Juvelen.
Juvelen. Bild: Skanska

Skanska tecknar nya avtal i Juvelen

Uthyrning Skanska har tecknat hyresavtal med Dirac Research och SMHI för etablering i kontorshuset Juvelen i Uppsala.
Publicerad den 10 April 2019

Dirac Research är ett företag som arbetar med ljudteknologi och har kunder världen över. Huvudkontoret tar nu säte i Juvelen men företaget har också kontor i Kina och Danmark, samt representation i Japan, USA, Korea och Tyskland. Dirac Research har tecknat ett hyresavtal för cirka 1 400 kvadratmeter kontorsyta i Juvelen.
SMHI, Sveriges Meteorologiska och hydrologiska institut, har tecknat ett hyresavtal för cirka 450 kvadratmeter kontorsyta i Juvelen.
– Vi är väldigt glada åt att få välkomna två välrenommerade hyresgäster till Uppsalas nya landmärke. Med dessa hyresgäster på plats är nu snart alla kontorslokalerna i Juvelen uthyrda. Det finns dock fortfarande chans för fler intresserade hyresgäster, säger Pernilla Hedin, affärsutvecklare, Skanska Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige