Image

SIG Invest köper två samhällsfastigheter

Transaktioner SIG Invest förvärvar ett bestånd av samhällsfastigheter för 26 miljoner kronor. Fastigheterna som är belägna i Simrishamn och Hässleholm inrymmer verksamheter inom vård och omsorgsboende.
Publicerad den 12 April 2016

SIG Invest har förvärvat och tillträtt två samhällsfastigheter, en i Simrishamn och en i Hässleholm, förvärvet skedde i februari. De förvärvade fastigheterna omfattar en uthyrningsbar yta om 4 855 kvadratmeter och inrymmer verksamheter inom vård och omsorgsboende.

- Vi adderar här ytterligare två fina fastigheter med bra kassaflöden. Vi kompletterar vårt befintliga bestånd i Skåne med två fastigheter som är bra belägna i regionen viket ger en bra mix i beståndet, kommenterar Dan Astrén, vd för SIG Invest.

Det totala fastighetsbeståndet i Skåne uppgår, efter förvärvet, till totalt cirka 7 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

Förvärvet finansierades genom en kombination av banklån och eget kapital.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige