Image
Ola Sernekes eget bolag köper Sernekes aktier i Änglagården Holding AB, som äger Prioritet Serneke Arena i Göteborg.
Ola Sernekes eget bolag köper Sernekes aktier i Änglagården Holding AB, som äger Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Bild: Serneke

Serneke säljer icke strategiska innehav – till Ola Serneke

Transaktioner Serneke säljer sitt innehav i Prioritet Serneke Arena i Göteborg samt 7H Bil AB i Kinna till ett bolag ägt av Ola Serneke. Försäljningar är led i att omstrukturera och renodla Serneke.
Publicerad den 4 Januari 2024

Serneke avyttrar hela aktieinnehavet i Änglagården Holding AB, ägare till Prioritet Serneke Arena i Göteborg, samt i 7H Bil AB, en bilåterförsäljare i Kinna. Försäljningarna sker till bolag ägt av Ola Serneke och är ett led i den pågående omstruktureringen inom Serneke för att renodla verksamheten i en entreprenad- och en fastighetsutvecklingsdel.

Serneke överlåter samtliga aktier i Änglagården Holding AB, motsvarande 40 procent av bolagets aktier, till bolag ägt av Ola Serneke. Samtidigt avyttrar Serneke samtliga aktier i 7H Bil AB, vilket motsvarar 30 procent av bolagets aktier, till samma bolag. Affärerna i linje med koncernmässiga värden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige