Image

Serneke säljer i Ljungskile

Transaktioner Serneke säljer en nybyggd fastighet i Ljungskile till Lundh-Gruppen för 32 miljoner kronor. Byggnaden är på 1 600 kvadratmeter med Västra Götalandsregionen som enda hyresgäst.
Publicerad den 4 November 2015
Serneke säljer en nybyggd fastighet i Ljungskile till Lundh-gruppen för 32 miljoner kronor. Bild: Serneke
Serneke säljer en nybyggd fastighet i Ljungskile till Lundh-gruppen för 32 miljoner kronor.

Projektet är utvecklat och byggt av Serneke. Byggnationen började augusti 2014 och står nu färdig för inflyttning. I lokalerna kommer Västra Götalandsregionen att driva verksamheterna Närhälsan Rehab, Närhälsan Vårdcentral och Folktandvården.

– Vi är väldigt glada att det är Lundh-gruppen som köper detta projektet. Vi har tidigare sålt ett liknande projekt i Stora Höga till dem så vi vet att de är pålitliga fastighetsförvaltare, säger Ola Serneke, vd för Serneke Group.

Projektet resultatavräknas under fjärde kvartalet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige