Image

Serneke rekryterar Camilla Heyman

Karriär Serneke Group har rekryterat Camilla Heyman som ny CFO och medlem i koncernledningen. Hon tillträder tjänsten senast i mars 2016.
Publicerad den 21 December 2015
Camilla Heyman. Bild: Serneke
Camilla Heyman.

Camilla Heyman kommer närmast från koncernledningen i Platzer där hon varit ekonomichef sedan 2013. Innan hon kom till Platzer var hon bland annat divisionscontroller på Peab.

– Vi är väldigt glada att få med Camilla i laget. Flera inom bolaget känner väl till hennes branschkompetens och både hennes kunnande samt personlighet kommer att bidra positivt till vår fortsatta utveckling, säger Ola Serneke, vd för Serneke Group.

– Jag har följt Serneke under flera år och är imponerad av deras snabba utveckling mot att bli ett ledande entreprenad- och projektutvecklingsbolag. Det ska bli jättespännande att få vara med på Sernekes resa och bidra till att utveckla verksamheten. Jag ser fram emot att använda min erfarenhet från Platzer och Peab i mitt nya, spännande uppdrag, säger Camilla Heyman.

I samband med Camilla Heymans övergång till Serneke reduceras antalet medlemmar i Platzers ledningsgrupp från sju till sex medlemmar, med i övrigt oförändrad bemanning.

– Det är tråkigt för oss att Camilla valt att lämna Platzer, men vi är glada för hennes skull och förstår att rollen som CFO på Serneke är en ny spännande utmaning. Vi kommer nu att påbörja arbetet med att hitta en ersättare, säger Lennart Ekelund, CFO på Platzer.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY