Image

Serneke rekryterar arbetschef till Växjö

Karriär Stefan Blomkvist blir ny arbetschef för Serneke i Växjö med uppgift att bygga organisation och ytterligare etablera Serneke i staden genom nya projekt. 
Publicerad den 27 Juni 2017
Stefan Blomkvist. Bild: Serneke
Stefan Blomkvist.

– Jag tilltalas av den värdegrund som Serneke har och som den personal jag hittills stött på verkligen visar att de jobbar efter. Jag ser ett spännande, utmanande och roligt jobb framför mig, säger Stefan Blomkvist.

Stefan Blomkvist har erfarenhet från vd-jobb på två kommunala fastighetsbolag, från egenföretagande i säkerhetsbranschen och från jobb som affärschef hos NCC. Fotbollsarenan Myresjö Arena och Fortknox Arena för innebandy är två större projekt i Växjö där han haft en ledande roll i arbetet.

Stefan Blomkvist tillträder sitt jobb som arbetschef på Serneke den 1 september i år.

– Vi välkomnar Stefan till Serneke och jag ser fram emot att utvidga vårt engagemang i kommunen. Vi har en långsiktig strategi för Växjö och med Stefan vid rodret ser jag en mycket god möjlighet att vi når våra mål tidigare än planerat, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Älskar det här bolaget"

Bolag Vid årsskiftet kommer Hufvudstaden första gången på 2000-talet ha en annan vd än Ivo Stopner. Tillträdande Anders Nygren berättar om tankarna när han fick frågan och om arbetet med överlämningen från sin företrädare.Vid årsskiftet kommer Hufvudstaden första gången på 2000-talet ha en annan vd än Ivo Stopner. Tillträdande Anders Nygren berättar om tankarna när han fick frågan och om arbetet med överlämningen från sin företrädare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY