Image
Frida Olausson LIndh, Anders Gustafson och Lars Holmström går från NCC till Serneke.

Serneke förstärker för Karlatornet – värvar från NCC

Karriär Efter att Balder blivit ny delägare i Karlatornet i mitten av december förra året är byggnationen av Karlatornet åter i full gång. Nu förstärker Serneke organisationen med flera viktiga roller i projektet.


Serneke tecknar stort avtal med Specialfastigheter.

Serneke tecknar stort avtal med Specialfastigheter

Bolag Serneke Bygg har tecknat ytterligare ett ramavtal med Specialfastigheter och är ett av fyra utvalda bolag att dela på avtalets totala volym på åtta till tio miljarder kronor. Det nya avtalet omfattar projekt i hela landet värda över 100 miljoner kronor.


Serneke Bygg rekryterar ny regionchef i väst

Bolag Shahroz Sahba blir ny regionchef i Sernekes affärsområde Bygg. Han kommer närmast från jobbet som affärschef på NCC och får nu ansvara för Sernekes byggverksamhet i Västsverige.


Serneke vinstvarnar

Bolag Serneke Bygg skriver ned två byggprojekt vilket beräknas komma påverka koncernens rörelseresultat för tredje kvartalet med cirka 70 miljoner kronor.


Serneke rekryterar från NCC

Karriär Serneke tillsätter Kristian Jansson som ny regionchef för affärsområdet Bygg i region Syd.


Serneke fortsätter bygga i Halmstad

Bygg/Arkitektur Serneke Bygg ska bygga 183 lägenheter i Kvarteret Järnmalmen på Nissastrand i Halmstad. Kontrakt har tecknats med Halmstads Fastighets AB om en totalentreprenad värd omkring 240 miljoner kronor.


Fasanen 1.

Serneke bygger 275 lägenheter i Arlöv

Bygg/Arkitektur Serneke Bygg har skrivit kontrakt med Magnolia Produktion om uppförande av 275 lägenheter i Arlöv. Kontraktet är värt omkring 266 miljoner kronor.


Ny regionchef till Serneke

Karriär Serneke Bygg fortsätter sin expansion i Stockholm och Mälardalsområdet och har rekryterat Fredrik Elmgren som chef för regionen.


Serneke rekryterar arbetschef till Växjö

Karriär Stefan Blomkvist blir ny arbetschef för Serneke i Växjö med uppgift att bygga organisation och ytterligare etablera Serneke i staden genom nya projekt. 


Serneke bygger Fabriksparken åt Skandia

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat avtal med Skandia Fastigheter om att bygga första etappen av bostäder i Fabriksparken i Sundbyberg. Kontraktet är värt omkring 320 miljoner kronor.


Serneke bygger fler bostäder i Borås

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat avtal för att bygga ytterligare 80 bostäder i området Trädgårdsstaden Hestra i Borås.


Serneke bygger 195 lägenheter i Älvsjöstaden

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat avtal med Familjebostäder gällande ännu ett projekt i den nya stadsdelen Älvsjöstaden i Stockholm.


Serneke bygger 73 lägenheter i Lund

Bygg/Arkitektur Serneke har fått i uppdrag av LKF, Lunds kommunala fastighetsbolag AB, att bygga 73 nya hyreslägenheter i Lund. Ordern är värd cirka 85 miljoner kronor.


Serneke rekryterar ny arbetschef

Karriär Serneke fortsätter sin satsning i Mälardalsområdet och har från årsskiftet anställt Marie Engström som ny arbetschef.


Serneke bygger campus Eskilstuna.

Serneke bygger campus Eskilstuna

Bygg/Arkitektur Serneke har ingått genomförandeavtal kring uppdraget att bygga ett nytt campus för Mälardalens högskola i Eskilstuna. Detta efter att Skanska överklagat tilldelningen av projektet men nekats prövningstillstånd i Kammarrätten. Projektet har ett ordervärde omkring 700 miljoner kronor.


Serneke bygger om Stadsparksbadet i Borås

Bygg/Arkitektur När Stadsparksbadet i Borås ska genomgå en större renovering och tillbyggnad är det Serneke Bygg som fått uppdraget av Borås stads Lokalförsörjningsförvaltning. Arbetena startar preliminärt under sommaren 2017.


Serneke bygger bostäder på Ekerö

Bygg/Arkitektur På uppdrag av det kommunala bostadsbolaget Ekerö Bostäder ska Serneke bygga 80 nya lägenheter i området Tappström på Ekerö. Ordervärdet är cirka 136 miljoner.


Första projektet i Växjö för Serneke

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat en avsiktsförklaring om att bygga 152 lägenheter i Växjö.


Serneke anställer ny arbetschef i Helsingborg

Bolag Serneke expanderar med ytterligare en resultatenhet i Skåne och anställer därmed en ny arbetschef till byggverksamheten i Helsingborg.


Riksbyggen uppför bostäder i Eriksberg

Bostäder Riksbyggens Brf Salteriet blir en av de sista byggnationerna i området Västra Eriksberg i Göteborg. Bygguppdraget har gått till Serneke.