Image

Lämnar Oscar för Serneke

Karriär Ted Mattsson blir ny regionchef för Serneke Projektutveckling Öst.
Publicerad den 21 September 2017
Ted Mattsson. Bild: Serneke
Ted Mattsson.

Ted Mattsson har drygt 20 års erfarenhet av fastighetsutveckling i olika ledande befattningar och kommer närmast från en roll som utvecklingschef hos Oscar Properties.

– Jag ser Serneke som ett visionärt företag med sunda värderingar, ett företag som ser möjligheter och vill förändra och utveckla. Serneke är ett efterlängtat alternativ till de traditionella stora företagen på marknaden, säger Ted Mattsson.

– Nu tar vi nästa steg i Mälardalen och det är oerhört roligt att få möjligheten att välkomna Ted till vårt gäng. Ted kommer in i vår grupp med bred erfarenhet, kompetens och energi. Tillsammans kommer vi att kunna ta oss närmare våra ambitiösa mål, utveckla och genomföra vår projektportfölj, säger Patrik Lindström, vd på Serneke Projektutveckling.

Ted Mattsson tillträder sin tjänst hos Serneke den 20 september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige