Image

Serneke rekryterar från NCC

Karriär Serneke tillsätter Kristian Jansson som ny regionchef för affärsområdet Bygg i region Syd.
Publicerad den 14 Mars 2018
Kristian Jansson. Bild: Serneke Bygg
Kristian Jansson.

Kristian Jansson kommer närmast från en tjänst som affärschef och marknadsansvarig hos NCC i sydvästra Skåne. Han har en lång karriär i byggbranschen bakom sig och har innehaft de flesta roller man kan ha inom ett entreprenadföretag.

– Det är med stor glädje och ödmjukhet jag kommer att ta mig an rollen som ny regionchef. Serneke är ett företag väl rustat för framtiden och med en stark kultur som uppmuntrar till handling och utveckling i kombination med sunda värderingar. Det ska bli spännande att få vara med och utveckla företaget ytterligare från en redan hög nivå, säger Kristian Jansson.

– Vi är i dag en välrenommerad aktör med flertalet större byggprojekt i regionen och vi ser stor potential att växa ytterligare. Med Kristian får vi in en etablerad regionchef med bred kompetens och framförallt stor drivkraft. Framför allt delar vi många grundläggande värderingar som är nyckelfaktorer för att lyckas bygga en stark bolagskultur, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg.

Kristian Jansson tillträder sin nya tjänst på Serneke i juni.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige