Image

Serneke rekryterar Anna Tirén

Karriär Serneke rekryterar Anna Tirén som projektutvecklare efter att under en tid ha varit konsult på företaget. Hon kommer närmast från Bygg-Fast.
Publicerad den 30 Juni 2015
Anna Tirén. Bild: Serneke
Anna Tirén.

- Under min tid som konsult har jag fått en väldigt bra uppfattning av Serneke. Det är ett framåt och driftigt företag med engagerade medarbetare, säger Anna Tirén.

Anna Tirén kommer från konsultfirman Bygg-Fast där hon arbetat med tidiga skeden, detaljplanprocesser och fastighetsutvecklingsprojekt. I grunden är hon civilingenjör i lantmäteri och innan hon började på Bygg-Fast arbetade hon på Niras med tidiga skeden och hyresgästanpassningar.

På Serneke kommer hon att arbeta med projektutveckling både vad gäller kommersiellt och bostäder.

- Jag ser fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen företaget. Det finns det stora möjligheter till eftersom det är ett stort men samtidigt litet företag där man jobbar tätt ihop under hela processen vilket är roligt, säger Anna Tirén.

- Vi är väldigt glada att Anna valt att börja hos oss. Med Annas kunskaper och erfarenhet kompletterar hon oss övriga i gruppen på ett bra sätt och med det engagemang och den energi Anna bidrar med så kommer vi nu kunna ta ytterligare steg framåt, säger Patrik Lindström, vd för Serneke Projektutveckling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY