Image
Näsby slottspark.
Näsby slottspark. Bild: Niam

Serneke bygger åt Niam

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat ett entreprenadavtal i samverkan med Niam om att bygga 52 bostäder i ytterligare en etapp i Näsby Slottspark utanför Stockholm.
Publicerad den 26 Maj 2021

I Täby växer ett nytt bostadsområde fram i Näsby Slottspark med totalt 350 bostäder i tre områden, Norra parken, Södra parken och Strandängarna. Det aktuella avtalet omfattar nyproduktion av 52 bostadsrätter i flerfamiljs- och parhus. Flerfamiljshusen med två våningar kommer att innehålla lägenheter från ett rum och kök till sex rum och kök med exklusiva materialval.

Serneke har tidigare färdigställt Norra parken etapp 1 med flerfamiljshus och parhus samt Södra parken etapp 1 och 2 med bostadsrätter.
– Vi är väldigt glada att få fortsatt förtroende av Niam. Det är vårt tredje projekt i Näsby Slottspark och vi ser detta som ett kvitto på vårt fina samarbete i utvecklingen av området, säger Gustav Bergstedt, arbetschef på Serneke.
– Vi är nöjda över att ha tecknat ett avtal med Serneke om ytterligare en etapp i Näsby Slottspark. Vi sätter stort värde på deras kunskap och erfarenhet inom bostadsbyggande, säger Catharina Nordenberg, projektutvecklare på Niam.

Avtalet har föregåtts av en gemensam projektering och entreprenaden kommer utföras som en totalentreprenad i samverkan. Byggnationen av bostäderna startar omgående efter erhållet bygglov och ska enligt plan stå klara i juni 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY